ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомила про підозру двом освітянам, які співпрацюють з окупантами на Луганщині

12.05.2023, 10:46
Фото - СБУ
Фото - СБУ

Співробітники СБУ повідомили про підозру у колабораційній діяльності двом призначеним росіянами керівникам навчальних закладів Старобільського та Щастинського районів, повідомила пресслужба ГУ СБУ у Донецькій та Луганській областях.

Призначені окупантами "директори" так званих "государственных общеобразовательных учреждений ЛНР" "Рыбянцевская средняя школа" та "учебно-воспитательный комплекс "Денежниковская школа" організували навчальний процес у відповідності до "освітніх стандартів" РФ та угруповання "ЛНР".

"У школах розміщено символіку РФ та "ЛНР". Викладання та виховний процес, які  здійснюються російською мовою, спрямовані на формування у школярів викривленого світогляду - російського "патріотизму", російського "погляду" на українську мову, історію та культуру", - повідомили в СБУ.

Як повідомляв ІМІ, Служба безпеки України повідомила про підозри трьом колишнім народним депутатам від Партії регіонів – Олегу Царьову, Дмитру Святашу та Ігорю Маркову, які сприяли Росії у веденні агресивної війни проти України.

Liked the article?
Help us be even more cool!