ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ не коментує можливу причетність до ліквідації пропагандистки Дугіної

Фото – AFP
Фото – AFP

Усі деталі щодо резонансних спецоперацій СБУ надасть лише після Перемоги.

Таку відповідь Укрінформ отримав у спецслужбі на прохання прокоментувати інформацію щодо можливої причетності СБУ до ліквідації російської пропагандистки Дар'ї Дугіної.

"Усі деталі щодо резонансних спецоперацій СБУ ми зможемо обговорити після нашої Перемоги. Ми не коментуємо інформацію, отриману ЗМІ від джерел", – йдеться у відповіді Служби безпеки.

Водночас в СБУ зауважили, що, як зазначав раніше неодноразово Голова Служби безпеки України Василь Малюк, і надалі докладатимуть максимум зусиль, щоб вигнати окупантів з української землі та здобути перемогу.

The Washington Post із посиланням на джерела повідомило, що нібито до вбивства російської пропагандистки Дар'ї Дугіної причетні українські спецслужби, які співпрацювали з Центральним розвідувальним управлінням США, передає "Новое время".

За даними десятків джерел журналістів в українських, американських та західних спецслужбах, для підриву використали переноску для кішки, а метою операції була не Дугіна, а її батько – ідеолог "руского міра", пропагандист Олександр Дугін.

"Доньку російського пропагандиста Дар’ю Дугіну ліквідувала Служба безпеки України, підклавши вибухівку в клітку для перевезення тварин. За чотири тижні до вибуху автомобіля, де була Дугіна, українські оперативники встановили таємний відсік у клітці для кота, яку перевозили в іншій "захаращеній автівці мати з 12-річною донькою", й заховали туди компоненти бомби. Це не викликало підозр на прикордонному пункті пропуску", – зазначає видання.

Через місяць, 20 серпня 2022 року, пристрій здетонував неподалік Москви в позашляховику, за кермом якого перебувала донька "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна. За даними WP, операцію організувала СБУ.

Нагадаємо, 20 серпня 2022 року на околицях Москви вибухнув автомобіль, у якому перебувала дочка російського пропагандиста Олександра Дугіна пропагандистка Дар'я Дугіна.

22 серпня 2022 року ФСБ звинуватила у вбивстві Дугіної українські спецслужби.

28 серпня секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що до підриву російської пропагандистки Дар’ї Дугіної причетні російські спецслужби.

Liked the article?
Help us be even more cool!