ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт видання "Гордон" зазнав DDoS-атаки

29.08.2019, 16:02

Сайт інтернет-видання “Гордон” 29 серпня протягом понад чотирьох годин зазнає DDoS-атаки.

Про це повідомила головна редакторка інтернет-видання “Гордон” Олеся Бацман на своїй сторінці у Facebook, інформує “Детектор медіа”.

“За майже шість років існування ми зазнали найпотужнішої DDoS-атаки. Вона триває вже понад чотири години. Сайт атакують з IP-адрес, розташованих в окупованих Криму, Донецьку, Луганську і з Росії. На жаль, поки нашим технарям не вдалося повністю впоратися з проблемою і відновити роботу сайту. Перепрошуємо всіх наших читачів, які сьогодні не можуть, як зазвичай, отримувати від нас найоперативнішу і найважливішу інформацію”, – написала вона.

Як повідомляв ІМІ, 28 серпня редакція “Нового времени” заявила про злам сайту NV.ua невідомими. Кіберзлочинці отримали доступ до адмінпанелі та розмістили фейкову інформацію із заголовком “Українські військовослужбовці – головна проблема Яворівського навчального центру”. 

Збройні сили України назвали фейком нібито блог американського підполковника Роберта Трейсі, де була критика на адресу українських солдатів.

Англомовний блог із заголовком “Українські солдати – найслабше місце Яворівського навчального центру” був опублікований 23 серпня. У ньому Трейсі нібито звинувачує українських солдатів у незнанні англійської мови, ледарстві, жадібності, поголовному пияцтві, слабкій освіченості та корумпованості.

28 серпня редакція видання Depo.ua також повідомила, що хакери зламали їхній сайт та розмістили недостовірну інформацію щодо Збройних сил України.

Liked the article?
Help us be even more cool!