ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще одне видання повідомило про злам сайту та розміщення фейку

28.08.2019, 16:34
Фото – depo.ua

Редакція видання Depo.ua повідомляє, що хакери зламали їхній сайт та розмістили недостовірну інформацію щодо Збройних сил України. Про це повідомляється на сайті видання. 

За інформацією видання, орієнтовно інформаційний ресурс Depo.ua хакери зламали 27 серпня.

“Так, на сторінці інформаційного ресурсу Depo.ua з'явилася виставлена “заднім числом” (26 серпня) новина “Українські військовослужбовці – головна проблема Яворівського навчального центру”, у якій із посиланням на фейковий блог американського підполковника Роберта Трейсі висвітлена критика на адресу українських солдат”, – повідомляє редакція. 

Видання зазначає, що це стало цілеспрямованою провокацією проти ресурсу, який висвітлює життя української армії.

Як повідомляв ІМІ, 28 серпня редакція “Нового времени” заявила про злам сайту NV.ua невідомими. Кіберзлочинці отримали доступ до адмінпанелі та розмістили фейкову інформацію із заголовком “Українські військовослужбовці – головна проблема Яворівського навчального центру”. 

Збройні сили України назвали фейком нібито блог американського підполковника Роберта Трейсі, де була критика на адресу українських солдатів.

Англомовний блог із заголовком “Українські солдати – найслабше місце Яворівського навчального центру” був опублікований 23 серпня. У ньому Трейсі нібито звинувачує українських солдатів у незнанні англійської мови, ледарстві, жадібності, поголовному пияцтві, слабкій освіченості та корумпованості.

Liked the article?
Help us be even more cool!