ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт заблокованої соцмережі Parler частково відновив роботу

18.01.2021, 13:01
Фото – ukrainian.voanews.com
Фото – ukrainian.voanews.com

Головна сторінка сайту соціальної мережі Parler раптово відновила свою роботу, після того як додаток заблокували Apple, Google та Amazon. 

Про це повідомляє "Новое время" з посиланням на CNN.

На сторінці показано повідомлення від засновника соцмережі Джона Матце, який, за словами його адвоката, ховається через погрози. У своєму повідомленні Матце підкреслив, що соціальна мережа незабаром відновить свою роботу.

"Привіт, світе! Усі на зв'язку? Схоже, зараз саме час нагадати всім – і шанувальникам, і ненависникам, – чому ми запустили цю платформу. Ми вважаємо, що конфіденційність має першорядне значення, а свобода слова – важлива, особливо в соціальних мережах", – повідомив Матце.

Parler, куди перейшли багато прихильників Трампа після його блокування у Twitter, заблокували Google і AppStore, а потім Amazon зупинив хостинг мережі. Це пояснювалося відсутністю модерації, яка перешкоджала б розміщенню насильницької риторики.

Bloomberg повідомляв 13 січня, що користувачі Parler почали погрожувати співробітникам Amazon, вимагаючи розблокувати мережу мікроблогів. Матце заявляв про атаку на свободу слова.

На тлі подій зі штурмом Капітолія соціальна мережа Twitter повідомила, що назавжди закриває акаунт Дональда Трампа через "ризик подальшого підбурювання насильства".

Як писало видання Politico, ще до остаточного блокування президента у Twitter його команда розглядала варіант перемістити Трампа в Parler.

Liked the article?
Help us be even more cool!