ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт Ukraine.ua ввійшов до п'ятірки офіційних сторінок країн світу в Instagram

24.01.2023, 16:00
Фото – technonu.com/
Фото – technonu.com/

Охоплення цифрової екосистеми Ukraine.ua, яка об’єднує офіційний сайт України та сторінки держави в соцмережах, перевищило торік 1 мільярд. Сторінка Ukraine.ua ввійшла до п'ятірки офіційних сторінок країн світу в Instagram.

Про це повідомляється на сайті МЗС.

За даними міністерства, торік постійна аудиторія каналів Ukraine.ua (офіційний сайт України, Facebook, Instagram, Spotify, LinkedIn, TikTok, Twitter та YouTube) зросла в понад 10 разів. 

Найбільша аудиторія наразі на сторінці України в Instagram, на яку підписані понад 1 млн користувачів. Сторінка України за кількістю підписників поступається лише профілям Австралії, Туреччини, Канади та Нової Зеландії.

Серед інших результатів року – більш ніж 90 млн переглядів на акаунті України в TikTok; майже 6 млн переглядів офіційної платформи про війну Росії проти України war.ukraine.ua, понад 10 млн взаємодій з контентом на сторінці України у Facebook, зазначило МЗС.

Нагадаємо, МЗС запустило офіційний сайт України для іноземної аудиторії Ukraine.ua в січні 2021 року. У ніч на 26 січня 2022 року на Ukraine.ua вчинили кібератаку, внаслідок якої сайт протягом кількох годин був недоступний для користувачів.

Сайт Ukraine.ua ведеться сімома іноземними мовами – англійською, німецькою, французькою, іспанською, китайською, арабською та на івриті. Це допомагає представити сучасну Україну мільярдам людей у всьому світі.

Liked the article?
Help us be even more cool!