ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт Роскомнагляду не працює, на телеканалах РФ грає українська музика – Мінцифри

26.02.2022, 16:53
Фото - zmina.info
Фото - zmina.info

Федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій РФ (Роскомнагляд) не працює, а на російських телеканалах грає українська музика.

Про це повідомило у телеграм-каналі Міністерство цифрової трансформації України.

“Ліг сайт Роскомнагляду, а на російських телеканалах грає українська музика. Припускають, що це справа рук хакерів з Anonymous, які продовжують зламувати російські сервіси та вебсайти. Самі ж хакери опублікували звернення до Путіна. Вони зробили свою спецоперацію щодо РФ”, - йдеться у повідомленні.

Мінцифри подякувало за таку підтримку на цифровому рівні та запросило до їх співпраці, щойно переможемо агресора.

Нагадаємо, хакери зі спільноти Anonymous оприлюднили відеозвернення до президента РФ Володимира Путіна, в якому заявили про намір розкрити всі секрети, які 25 лютого міжнародна хакерська група Anonymous зламала сайт міністерства оборони РФ та виклала у доступ базу даних відомства.

Роскомнагляд погрожує обмежити доступ до сайту Крим.Реалії, звинувативши проєкт Радіо Свобода у “фактах розповсюдження недостовірної інформації” щодо нового вторгнення Росії в Україну. 

Також такі заходи Роскомнагляд погрожує застосувати до ресурсів "Эхо Москвы", "ИноСМИ", "Медиазона", "New Times", "Дождь", "Свободная Пресса", "Крым.Реалии", "Новая Газета", "Журналист", "Лениздат”.

Liked the article?
Help us be even more cool!