ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт "Перший Криворізький" відстояв у суді право на торгову марку 1KR

26.11.2019, 15:30
Фото – фейсбук Перший Криворізький
Фото – фейсбук Перший Криворізький

Північний апеляційний господарський суд 21 листопада відмовив офшорній компанії із Сейшельських островів “Везаліус Трейдмарк ЛТД” у задоволенні вимог щодо позбавлення сайту “Перший Криворізький” прав на рекламування, керування підприємницькою діяльністю, адміністрування у сфері підприємницької діяльності, офісні роботи.

Про це повідомив адвокат інтернет-видання “Перший Криворізький” – ТОВ “Адвансед Медіа Групп” Максим Гореліков, інформує “Детектор медіа”.

Позов стосувався використання ТМ у кількох сферах діяльності. Рішення Північного апеляційного господарського суду ще не опубліковано в реєстрі, чи буде представник сейшельської компанії подавати касаційну скаргу вдруге – наразі невідомо.

Директор ТОВ “Адвансед Медіа Групп” Олег Горовий назвав цей судовий позов рейдерською атакою на “Перший Криворізький”, за якою стоїть депутат, імені якого він не називає.

Представник “Везаліус Трейдмарк ЛТД” Андрій Бузинний у коментарі “Детектору медіа” зазначив, що може коментувати лише юридичні аспекти справи. За його словами, він має договір саме із закордонною компанією та не знає, які українські особи можуть бути пов’язані з нею.

Як повідомляв ІМІ, у 2018 році офшорна компанія із Сейшельських островів “Везаліус Трейдмарк ЛТД” звернулася до Господарського суду м.  Києва з позовом до ТОВ “Адвансед Медіа Групп” (інтернет-видання “Первый криворожский”) про дострокове припинення в Україні дії свідоцтва України на використання торгової марки 1KR.

21 червня 2018 року Господарський суд міста Києва задовольнив повністю вимоги компанії “Везаліус Трейдмарк Лтд” про дострокове припинення свідоцтва на торговий знак 1KR. 

8 листопада 2018 року Північний апеляційний господарський суд задовольнив апеляційну скаргу ТОВ “Адвансед Медіа Групп” та скасував рішення Господарського суду міста Києва від 21.06.2018.

15 січня 2019 року Верховний Суд України задовольнив частково касаційну скаргу компанії “Везаліус Трейдмарк ЛТД”, скасувавши рішення Господарського суду міста Києва від 21.06.2018 та постанову Північного апеляційного господарського суду від 08.11.2018, і передав справу на новий розгляд до Господарського суду міста Києва.

Liked the article?
Help us be even more cool!