ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт НВ останні п'ять днів зазнає DDoS-атак

11.03.2022, 22:19
Фото – НВ
Фото – НВ

Сайт НВ останні п'ять днів зазнає DDoS-атак. Про це повідомив головний редактор видання Віталій Сич на своїй фейсбук-сторінці.

“Сьогодні представник США у Раді Безпеки ООН під час свого виступу згадала НВ як приклад журналістів, які інформують світ про події в Україні, незважаючи на небезпеку. […] Я радий, що ми змогли зробити бодай такий внесок в інформування українців і світу про звірства росіян в Україні. І радий, що росіяни теж оцінили нашу роботу. Останні п‘ять днів вони дідосять наш сайт, відправляючи по 200 тис. запитів на секунду. Але він усе ще працює і буде працювати. Ми будемо в далі інформувати й підтримувати українців – на сайті та на Радіо НВ”, – написав Сич.

Також він розповів, що як його колеги працюють під час війни.

“Сьогодні до моєї колеги Ані Мороз, мого зама, яка керує журналом НВ, на подвір‘я в Київській області прилетів снаряд. У трьох метрах від входу, прилетів, але не вибухнув.

Іншому колезі, журналісту Івану Верстюку, пощастило менше: теж сьогодні снаряд влучив у балкон його квартири на Борщагівці в Києві. Він залишився живий і здоровий, зараз переїздить на іншу квартиру”, – написав Сич.

Як повідомляв ІМІ, 3 березня сайт видання НВ зазнав хакерської атаки.

Liked the article?
Help us be even more cool!