ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт міста Слов’янська 6262 шукає в команду журналіста/ку та SMM-менеджера/ку

24.07.2024, 12:16
Альона Чорна
Фото – huskroua-cbc.eu

Сайт міста Слов’янська 6262 шукає в команду журналіста / журналістку та SMM-менеджера / менеджерку. 

Про це регіональній представниці ІМІ розповіла Олександра Пилипенко, директорка медіанапрямку громадської організації “Має Сенс” (куди входять сайт міста Чернівці 0372 та сайт міста Словʼянська 6262).

Для вакансії журналіста/ки потрібний фахівець/чиня з досвідом роботи в медіа від одного року. Важливо розуміти контекст регіону, тому журналіста/ку шукають зі Слов’янська або інших міст Донецької області (можна ВПО).

“Ця вакансія для вас, якщо ви любите писати новини та статті, проводити інтервʼю та готові за розкладом вести новинну стрічку”, – сказала Олександра Пилипенко. 

Для посади SMM-менеджера/ки має бути досвід робити від одного року. Потрібно креативно перепаковувати та адаптувати новинний контент для сторінок 6262 у Facebook, Instagram, Telegram. 

“Якщо ви розумієте, як працюють соціальні мережі, та базово володієте графічними редакторами – вам до нас. Формат роботи дистанційний, або можемо запропонувати працювати в нашому офісі в Словʼянську. У нас класна, дружня команда, з якою ви зможете здобути цінний досвід та професійно зростати”, – додала Пилипенко.

Резюме та приклади робіт надсилати на електронну пошту: [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!