ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рябошапка сподівається на розкриття вбивства Шеремета

15.11.2019, 10:17
Фото – Reuters
Фото – Reuters

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка сподівається, що вбивство журналіста Павла Шеремета буде розкрито. Про це він сказав в інтерв’ю “Настоящему времени”.

“Я думаю, що ми його (вбивство. – Ред.) розкриємо”, – сказав Рябошапка, додавши, що це може бути найближчим часом.

За його словами, затримання раніше подружжя ветеранів АТО Владислава та Інни Грищенків відбулося не у зв’язку з розслідуванням убивства журналіста. Він додав, що їхня причетність до вбивства перевіряється так само, як і іншого кола осіб.

“Можуть бути, а можуть і не бути (причетні Грищенки до справи Шеремета – Ред.). Але затримані вони за іншою справою. Не у зв'язку з Шереметом. Ми ж не можемо сказати, що зараз відбувається в цьому кримінальному провадженні”, – сказав Генпрокурор.

Як повідомляв ІМІ, 23 липня 2019 року очільник Нацполіції Сергій Князєв під час звіту перед Президентом України Володимиром Зеленським заявив, що вбивство Павла Шеремета досі залишається нерозкритим.

23 липня 2019 року голова Національної поліції Сергій Князєв доповів Президентові України Володимиру Зеленському секретну інформацію щодо стану розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

23 липня 2019 року Президент України Володимир Зеленський після ознайомлення із секретними матеріалами про результати розслідування щодо вбивства журналіста Павла Шеремета повідомив, що винних у вбивстві буде знайдено.

20 липня 2019 року головна редакторка “Української правди” Севгіль Мусаєва озвучила на акції пам’яті Павла Шеремета заяву його родичів та колег, що чекають від Президента України Володимира Зеленського кроків, які могли б дати новий імпульс розслідуванню вбивства журналіста, і наголосили, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, Генпрокурор Юрій Луценко та керівник Національної поліції Сергій Князєв мають піти у відставку.

20 липня 2019 року Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що правоохоронні органи роблять усе можливе щодо розкриття вбивства журналіста Павла Шеремета, у справі якого з’явилися “гарячі версії”.

19 липня 2019 року директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко повідомив, що підозрюваних у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета ще не встановлено.

Павло Шеремет загинув у Києві 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля, у якому перебував.

Liked the article?
Help us be even more cool!