ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Розробники вконтакті повідомили, що змогли частково обійти блокування в Україні

14.09.2020, 10:41
Фото – proficomment.ru
Фото – proficomment.ru

Розробники соціальної мережі “ВКонтакті” повідомили, що в Україні VK тепер можна користуватися без VPN.

Про це йдеться на офіційній сторінці для українських користувачів, повідомляють “Букви”.

“Ми поліпшили роботу проксі в мобільному додатку, тому з’єднання тепер стабільніше: ви можете з комфортом спілкуватися з близькими, слухати улюблені пісні, читати й публікувати замітки, а ще вирішувати щоденні справи й побутові клопоти за допомогою мінідодатків”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 14 травня 2020 року Президент України Володимир Зеленський своїм указом №184/2020 увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України від 14 травня “Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”.

У рішенні РНБО від 14 травня зазначено, що Рада нацбезпеки підтримала пропозиції щодо застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), внесені Кабінетом Міністрів України і Службою безпеки України.

13 травня 2020 року РНБО повідомила, що ухвалила рішення щодо застосування санкцій проти російських соцмереж і інтернет-сервісів, зокрема Mail.ru, ВКонтакті, Однокласники та інших. Для введення в дію ухваленого рішення відповідний проєкт указу Президента України передано до ОПУ.

15 травня 2017 року Президент України Петро Порошенко своїм указом ввів у дію рішення РНБО “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, які передбачають блокування терміном на три роки доступу до російських соцмереж “Вконтакті” й “Однокласники”, а також до сервісів Яндекса і Mail.ru.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!