ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Розпочато службове розслідування щодо патрульного, який напав на Кутєпова

29.04.2020, 13:11
Фото – фейсбук Патрульної поліції Києва
Фото – фейсбук Патрульної поліції Києва

Патрульна поліція розпочала службове розслідування стосовно поліцейського, який напав на журналіста Громадського Богдана Кутєпова. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Патрульної поліції Києва.

Згідно з повідомленням, конфлікт стався між журналістом та патрульними батальйону тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції в місті Києві під час проведення акції біля Кабінету Міністрів.

"Патрульні попросили журналістів звільнити пагорб біля місця проведення акції. Один з журналістів відмовився покидати визначену територію, залишився на місці та продовжив проводити прямий ефір. Розпочалася словесна перепалка між інспектором та журналістом, під час якої один з патрульних застосував до представника преси фізичний вплив – узяв його за руку та відвів з місця", – йдеться в повідомленні.

Деталі події встановлюються. Щодо дій поліцейського розпочато службове розслідування.

Як повідомляв ІМІ, 29 квітня поліцейські напали на журналіста Громадського Богдана Кутєпова, який вів прямий ефір під Кабінетом Міністрів у Києві, та зламали його техніку.

Речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко заявив, що треба детально розібратися в інциденті з нападом на журналіста.

Поліцейські встановлюють обставини інциденту за участю журналіста Громадського Богдана Кутєпова в Маріїнському парку.

Liked the article?
Help us be even more cool!