ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Розірвалися вікна. Я думав, що згорю": продюсер телеканалу RTP про обстріл Харкова

Фото – Андрій Коваленко
Фото – Андрій Коваленко

Знімальна група португальського телеканалу RTP потрапила під обстріл у Харкові, авто знімальної групи сильно пошкоджене.

Про це в коментарі ІМІ розповів український продюсер телеканалу RTP Андрій Коваленко.

За його словами, до Харкова команда приїхала вчора, а сьогодні планувала знімати матеріал про розмінування з ДСНС та їхати до села Гроза, де внаслідок російського обстрілу загинула 51 людина.

"Але о 6.50 ранку я прокинувся від того, що був дуже-дуже гучний свист. Я навіть спочатку не відчув вибуху – просто розірвалися вікна. Мене придавило віконною рамою. Пил, вогонь... Я, чесно кажучи, думав, що згорю, але руки були під ковдрою в той момент і це врятувало. Але вогонь вибуховою хвилею вийшов", – розповів Андрій Коваленко.

Далі, згадує, він вийшов у коридор і побачив чоловіка із сильно посіченою рукою та надав йому першу допомогу.

"Ми зустрілися з моєю групою. Хвилини через три тільки сирена прозвучала. Спочатку її не було", – додав Андрій Коваленко.

Він зауважив, що їхня команда складається з трьох людей – він, а також журналіст і оператор португальського телеканалу RTP. З ними все добре.

Також Андрій Коваленко наголосив, що в готелі, де вони зупинились, не було військових, як і не було військових об'єктів поблизу готелю.

Фото: Андрій Коваленко

Liked the article?
Help us be even more cool!