ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни проведуть для пропагандистів і колаборантів ТОТ телеконкурс за майже $84 тис.

Фото – polskieradio.pl
Фото – polskieradio.pl

Російський пропагандист Олександр Малькевич, який створив пропагандистський апарат на окупованій частині Півдня України, проведе перший телеконкурс “Астра” на тимчасово окупованих частинах Донецької, Луганської, Запорізької і Херсонської областей. Про це повідомляє представниця ІМІ в Запорізькій області.

“Фонд розвитку нових медіа” Малькевича отримає на проведення конкурсу майже 84 тисячі доларів від фонду Путіна “Президентський фонд культурних ініціатив”.

Пропагандист оголосив про початок збору заявок на конкурс від медіаколаборантів і пропагандистів, які працюють на тимчасово окупованих територіях України з початку російської окупації. Малькевич вважає, що конкурс стане “дискусійним майданчиком, де тележурналісти нових регіонів Росії зможуть обмінятися досвідом, побачити, як розвивається російське телебачення, та побувати на майстер-класах федеральних спікерів”.

Скриншот з російського сайту Президентський фонд культурних ініціатив

Малькевич наголошує, що він є автором ідеї та продюсером проєкту. Цей конкурс проводитиметься за десятьма номінаціями, у кожній з яких лауреатами стануть по три учасники, а серед них буде визначено переможця. На сайті конкурсу, зробленому на tilda, вказано такі номінації: “Щоденна інформаційна програма”, “Інтерв'ю”, “Ведучий інформаційної програми”, “Репортер”, “Щотижнева інформаційно-аналітична програма”, “Програма для дітей”, “Просвітницька програма”, “Телевізійний документальний фільм”, “Телевізійний дизайн”, “Телебачення і життя: спеціальний проєкт”. 

До участі в пропагандистському конкурсі прийматимуть російськомовні роботи, які вперше вийшли на новоокупованих українських територіях із 30 вересня 2022 до 30 вересня 2023 року. Також роботи не мають містити матеріалів, що розповідають правду про російсько-українську війну.

Переможців робіт пропагандистів і медіаколаборантів оцінюватиме “журі з відомих журналістів”, втім, хто до нього ввійде, не повідомляється. Відомо, що статуетки переможцям вручатимуть 9 грудня в російському Ростові-на-Дону. За підсумками заходу, обіцяє пропагандист, у телеефірі з'явиться фільм як про церемонію, так і про отримувачів премії.

Як повідомляв ІМІ, “Репортери без кордонів” випустили розслідування “Пропаганда Малькевича. Партнерська мережа Вагнера в Україні”, де розповідають, як підприємець Олександр Малькевич у рекордно короткі терміни створив пропагандистський апарат на Півдні України.

Liked the article?
Help us be even more cool!