ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни атакують український онлайн-сервіс "єЧерга" – Мінрозвитку громад

08.05.2023, 13:15
Фото – corinna-goering.de
Фото – corinna-goering.de

Росія атакує український онлайн-сервіс бронювання місця для перетину кордону вантажівками "єЧерга".

Про це повідомило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

У міністерстві зазначили, що зараз система працює без збоїв, у разі змін водії та перевізники будуть оперативно проінформовані.

Відомство зауважило, що персональні дані водіїв та дані транспортних засобів, що зареєстровані в системі, захищені та не можуть бути доступними стороннім особам у зв’язку зі спробами кібератак.

"Увага росіян до єЧерги означає те, що ми рухаємось у правильному напрямку та робимо інноваційні продукти. Станом на 11-ту годину дня ми вже почали фіксувати атаки на наш сервіс. Наразі фахівці забезпечують необхідні технічні рішення для того, щоб завадити росіянам впливати на роботу єЧерги", – наголосив заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Анатолій Комірний.

Нагадаємо, 8 травня на 16 пунктах пропуску стартувала послуга запису до електронної черги для перетину кордону водіями вантажівок. Зареєструватися можна на сайті echerha.gov.ua або в мобільному застосунку "єЧерга". Із середини травня перетин кордону для вантажівок буде можливий лише за записом в електронній черзі.

Liked the article?
Help us be even more cool!