ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіянам соромно визнати наслідування Третього рейху, тому вигадують "денацифікацію" – Казанський

Фото – zn.ua
Фото – zn.ua

Росіянам соромно визнати, що вони наслідують Третій рейх, тому вони вигадують терміни на кшталт “денаціоналізація”, “денацифікація”, “демілітаризація”. Про це в інтерв'ю ІМІ розповів журналіст, блогер Денис Казанський.

“Фактично Росія, росіяни та оці всі, хто дивиться телебачення (російське. – Ред.), вони є прихильниками ідеї російського фашизму, російського нацизму. Але, напевно, через те, що їм соромно визнати, що це нацизм, вони вигадують різну маячню, щоб не зізнаватися самим собі в тому, що вони наслідують Третій рейх, вони вигадують абсурдні терміни на кшталт “денаціоналізація”, “денацифікація”, “демілітаризація”. Вони самі не вірять у ці слова і не розуміють їхнього значення”, – зазначив журналіст.

На його думку, головна причина російської агресії проти України в тому, що вони відчувають безкарність.

“Потому что можем”... Вони реально вважають: “Чому існуватимуть Україна, Білорусь та Казахстан? Це неповноцінні держави, які не мають права на окреме існування. Таких народів немає, у них мови якісь неправильні, вигадані штучно. Це все має бути історично російською землею”, – міркує Денис Казанський.

Також Денис Казанський розповів ІМІ, що після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну російські пропагандисти змінили свою риторику з “не все так однозначно” і “нас там нет” до відкритих закликів до геноциду українців. 

Liked the article?
Help us be even more cool!