ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росія змінила риторику щодо ракетних атак – ISW

02.05.2023, 10:31
Фото – тг-канал Ігоря Табурця / Начальник Черкаської ОВА
Фото – тг-канал Ігоря Табурця / Начальник Черкаської ОВА

Росія змінила риторику щодо ракетних атак і це пов’язане з очікуваним українським контрнаступом, повідомляє проєкт Радо Свобода "Крим.Реалії" з посиланням на американський Інститут вивчення війни (ISW).

"Міноборони Росії нещодавно змінило свою риторику та активно описує ракетні кампанії, ймовірно намагаючись зобразити проактивний підхід до зростання стурбованості російського інформаційного простору щодо українського контрнаступу. Російські мілблогери стверджували, що ракети вразили українські системи ППО та транспортний вузол у Павлограді", – йдеться у звіті інституту.

Як повідомляв ІМІ, на думку аналітиків Інституту вивчення війни, кампанія "русифікації", яку Кремль намагається проводити на тимчасово окупованих територіях України, шкодить самій РФ. Дії путінського режиму посилюють пронаціоналістичну ідеологію та критику національних меншин у Росії. Російські посадовці постійно обирають мігрантів та етнічні меншини "мішенями" для поповнення і формування збройних сил, що значною мірою "перекладає військовий тягар "русифікації" в Україні на громади та окремих осіб, які є його мішенями всередині країни".

Liked the article?
Help us be even more cool!