ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

росія заборонила вʼїзд на свою територію керівникам Netflix та Universal Pictures

09.06.2022, 10:40
Фото – ukrinform.ua
Фото – ukrinform.ua

росія заборонила вʼїзд на свою територію керівникам компаній Netflix Ріду Гастінгсу та Universal Pictures Пітеру Крамеру.

Про це міністерство закордонних справ рф заявило 6 червня, повідомляє Суспільне.

Загалом росія запровадила санкції проти ще 61 громадянина США. Так, до списку потрапили керівники провідних корпорацій військово-промислового комплексу, медійних платформ та рейтингових агентств, авіакомпаній, суднобудівних компаній, а також окремих посадовців Держдепартаменту США, “причетних до вкидів про зловмисні російські кібератаки”.

Раніше під персональні санкції від міністерства закордонних справ рф потрапили голова Meta Марк Цукерберг, президент Microsoft Бредфорд Сміт, директор LinkedIn Райан Росланські, продюсер та колишній генеральний директор студії DreamWorks Джеффрі Катценберг, а також актор Морган Фрімен.

Як повідомляє видання, за останні декілька місяців під санкції рф потрапили 1023 громадянина США. Усім заборонено в’їзд на територію росії “на безстроковій основі”.

Як повідомляв ІМІ, у березні 2022 року Netflix заявив, що через війну рф проти України проігнорує російські вимоги та не транслюватиме обов'язкові 20 каналів, які підтримує російська влада.

Liked the article?
Help us be even more cool!