ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російський пропагандист із Readovka перебуває в комі після ДТП

Керівник російського пропагандистського ресурсу Readovka Олексій Костильов перебуває в комі після того, як потрапив у ДТП на квадроциклі в селі Рухань Смоленської області Росії, повідомив російський телеграм-канал Baza.

За даними тг-каналу, його нібито під'єднано до апарату штучної вентиляції легенів. У Костильова перелом черепа, забій головного мозку та відкрита черепно-мозкова травма, черевна травма й закритий перелом кісток таза. Його прооперували в місцевій лікарні.

У самій Readovka повідомили, що Коростильова прооперували й лікарям вдалося стабілізувати його стан. Потім його перевезли до московської лікарні. Інцидент із пропагандистом там називають нещасним випадком, який стався під час його робочого візиту на Смоленщину.

Український блогер Денис Казанський пише, що в березні 2024 року пропагандист Олексій Костильов приїжджав до зруйнованого окупантами міста Сєвєродонецьк на Луганщині. За словами Дениса, той піарився на горі місцевих жителів, знімав ролики про те, як гуляв руїнами в сталінському кителі.

Як повідомляв ІМІ, російський пропагандистський ресурс Readovka поширює фейки про події в Україні. Так, у червні 2023 року, коли росіяни вдарили ракетою по піцерії в Краматорську (Донецької області) та вбили 13 людей і поранили 64, Readovka писала, що в закладі перебували “іноземні найманці”. Сам заклад пропагандисти називали рестораном, бронювання в якому було недоступним для “звичайних громадян”. 

Тоді під час обстрілу дістала поранення українська письменниця Вікторія Амеліна, яка померла 1 липня 2023 року в лікарні Мечникова в Дніпрі.

Liked the article?
Help us be even more cool!