ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російський актор Ігор Угольников готовий був "в’їхати в Крим на танку" під час анексії півострова

20.10.2021, 11:51
Фото – скріншот з відео вДудь
Фото – скріншот з відео вДудь

Російський актор, режисер і телеведучий Ігор Угольников в інтерв’ю ютуб-каналу Юрія Дудя заявив, що готовий був у 2014 році "в’їхати в Крим на танку" для підтримки окупації Росією українського півострова, повідомляє Радіо Свобода.

"Я безумовно підтримав Крим (незаконну анексію Криму. – Ред.), і якби було треба, то сам туди поїхав би – на танку або всередині, якщо потрібно було б комусь щось пояснювати", – заявив Угольников.

2 липня в українському єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстрували кримінальне провадження щодо 60 російських артистів, які виступали в окупованому Криму, серед яких був і Угольников.

19 березня прокуратура АР Крим та Севастополя почала інше кримінальне провадження щодо 23 російських зірок, які виступали на урочистому відкритті Керченського мосту. Їм інкримінують "незаконний в’їзд на окуповану територію і виїзд з неї". Заявником за цим провадженням став представник Крайової ради українців Криму Сергій Мокренюк.

Як повідомляв ІМІ, у березні СБУ повідомила, що стосовно 59 російських артистів, які відвідували окупований Крим, ведеться розслідування в межах кримінального провадження.

Liked the article?
Help us be even more cool!