ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російській поетесі через незаконне відвідування Криму заборонили в'їзд до України

25.10.2021, 10:38
Фото – dpsu.gov.ua
Фото – dpsu.gov.ua

Державна прикордонна служба через незаконне відвідування Криму заборонила в’їзд до України терміном на три роки російській поетесі.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Громадянку РФ зупинили вночі 23 жовтня в аеропорту “Київ”. 25-річна росіянка прилетіла до України з Іспанії. Під час оформлення прикордонники встановили, що вона з порушенням встановленого порядку в’їзду та виїзду незаконно відвідувала тимчасово окуповану територію АР Крим.

“Росіянка, яка виявилася поетесою та авторкою різних проєктів, неодноразово публікувала матеріали на кримську тематику та інформацію про відвідування тимчасово окупованої території України. Жінка зазначила, що на півострів їздила в минулому році й потрапила туди потягом”, – йдеться в повідомленні.

За порушення норм українського законодавства громадянці РФ відмовили в пропуску через державний кордон та заборонили в’їзд до України терміном на три роки.

Як повідомляв ІМІ, у березні СБУ повідомила, що стосовно 59 російських артистів, які відвідували окупований Крим, ведеться розслідування в межах кримінального провадження.

Liked the article?
Help us be even more cool!