ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські силовики агітують українських школярів вступати до військових вишів РФ

На окупованих територіях України росіяни активно промотують вступ українських школярів до вишів на території РФ. Зокрема, МВС РФ скерувало розпорядження щодо рекрутингу українських одинадцятикласників поліціянтами "районних відділів поліції РФ" на окупованих територіях.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Окупанти обіцяють стипендію та продовження служби в системі МВС на території РФ.

Центр національного спротиву нагадує, що кожен окупант чи зрадник, який причетний до викрадення українських дітей з окупованих територій буде покараний.

Як повідомляв ІМІ, співробітники СБУ повідомили про підозру в зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційній діяльності ексвикладачу одного з луганських вишів Володимиру Малкіну, який з 2014 року підтримує російських окупантів. Він "директор інституту цивільного захисту Луганського державного університету імені Володимира Даля" і "керівник Луганського регіонального відділення Всеросійського студентського корпусу рятувальників", який готує особовий склад для окупаційних МНС та збройних сил. Зокрема, за його участю готуються фахівці з управління безпілотниками.

Liked the article?
Help us be even more cool!