ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомила про підозру директору фейкового інституту на Луганщині

Співробітники СБУ повідомили про підозру в зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційній діяльності ексвикладачу одного з луганських вишів Володимиру Малкіну, який з 2014 року підтримує російських окупантів.

Про це повідомила пресслужба Луганської обласної прокуратури.

Він став "директором інституту цивільного захисту Луганського державного університету імені Володимира Даля" і "керівником Луганського регіонального відділення Всеросійського студентського корпусу рятувальників", який готує особовий склад для окупаційних МНС та Збройних сил.

В СБУ уточнили, що за його участю готуються фахівці з управління безпілотниками.

Крім того, чоловік активно підтримує дії окупантів у медіа.

У вересні 2022 року він обійняв посаду "голови дільничної виборчої комісії № 212 в м. Луганськ", розташованої на території незаконно створеного вишу.

Приймав звернення громадян, складав списки виборців, ідентифікував осіб, що прийшли на псевдовибори, підраховував "голоси" та складав відповідні "протоколи".

Як повідомляв ІМІ, на окупованій частині Луганщини Москва формує підконтрольних лекторів для місцевого осередку товариства "Знание". Завдання цієї пропагандистської структури, яка існувала ще з часів СРСР, – просування пропаганди серед працівників та студентів регіону.

Liked the article?
Help us be even more cool!