ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські пропагандисти намагалися применшити значення просування ЗСУ в Запорізькій області

19.06.2023, 17:09
Фото – Генштаб ЗСУ
Фото – Генштаб ЗСУ

Російська пропаганда намагалася знецінити успіхи Збройних сил України на Запорізькому напрямку, але все ж таки була змушена визнати великі втрати й відступити з П’ятихаток і кількох інших населених пунктів, повідомив кореспондент Громадського радіо в Запоріжжі Андрій Вавілов.

"Це невеличкі села Степногірської селищної громади розташовані вздовж траси від Запоріжжя в напрямку окупованої Василівки. Активно про бойові дії в районі П’ятихаток у російській пропаганді почали говорити ще позавчора. Щоправда, тоді вороги намагалися всіляко применшити просування Збройних сил України, вони повідомляли, що, мовляв, ЗСУ безуспішно кидають великі сили захисників та техніки на деокупацію цього села. Як завжди, окупанти намагалися применшити успіхи Сил оборони, заявляючи, що П’ятихатки – то така собі "сіра зона", яка не надає жодної стратегічної переваги. Ще позавчора вони стверджували, що попри натиск українських військ російська армія тримає позиції, а українські сили нібито знаходяться в оточенні", – розповів кореспондент.

Протягом доби російські пропагандисти змінили свою риторику, визнавши, що сили окупантів зазнали втрат і змушені були відійти з П’ятихаток.

У Міноборони підтвердили, що Сили оборони України звільнили П’ятихатки та ще сім населених пунктів на Бердянському та Мелітопольському напрямках у Запорізькій області.

Liked the article?
Help us be even more cool!