ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські окупанти поширюють у Мелітополі агітку під брендом медіахолдингу "МВ"

06.04.2022, 10:29
Фото – фейсбук Українська асоціація медіабізнесу
Фото – фейсбук Українська асоціація медіабізнесу

Російські окупанти захопили мелітопольську видавничу компанію "ТОП "МВ-Холдинг" і поширюють пропаганду під виглядом видання "Мелитопольские ведомости".

Про це повідомляє Українська асоціація медіабізнесу (УАВПП).

Інформація про захоплення медіахолдингу, до якого входили кілька газет, сайтів і типографія, з'явилася ввечері 5 квітня. 

"Нам стало відомо, що окупанти та їхні пособники випустили свою агітку з використанням нашого бренду. МВ-холдинг жодного стосунку до цієї гидоти не має. Прошу довести це до відома колег", – зазначив видавець МВ-холдингу Михайло Кумок.

Газета, яка вийшла під номером 1 і датується 21–27 березня 2022 року, на першій шпальті містить фото самопроголошеної мерки Мелітополя Галини Данильченко, якій повідомлено про підозру в держзраді 13 березня, фото путіна й адреси "гуманітарної допомоги громадян".

Як повідомив представниці ІМІ в Запорізькій області власник видавничого холдингу “МВ” Михайло Кумок, він не має інформації ні про наклад, ні про спосіб виготовлення і розповсюдження цього продукту. 

“Я можу сказати з високою вірогідністю, що це друкувалося не на наших потужностях. Точніше зможу сказати це, коли побачу цю агітку. В будь-якому разі, я ще раз хочу наголосити: це не газета, це листівка з нашим вкраденим логотипом”, - сказав Михайло Кумок.

Нагадаємо, 21 березня російські окупанти викрали всю редакцію МВ-холдингу, після чого його керівник Михайло Кумок ухвалив рішення призупинити роботу всього холдингу.

Фото – фейсбук Українська асоціація медіабізнесу

Liked the article?
Help us be even more cool!