ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські хакери оголосили "кібервійну" 10 державам, які підтримують "нацистів і русофобію"

16.05.2022, 16:05
Фото – corinna-goering.de
Фото – corinna-goering.de

Російське хакерське угруповання Killnet 16 травня оголосило “кібервійну” урядам десяти держав, які, за їхніми словами, підтримують “нацистів і русофобію”. Відповідне звернення вони виклали на своєму телеграм-каналі, повідомляє Суспільне.

“Два місяці ми досліджували держави, які підтримують нацистів та русофобію. Час нарешті їх знищити. Мирним громадянам цих країн нічого не загрожує. Уряди цих країн будуть ліквідовані”, – кажуть хакери.

Наприкінці аудіозвернення стверджується, що “Killnet прийде за вами на світанку”. Увесь час на тлі грає пісня “Вставай, страна огромная”.

Пізніше хакери окремо уточнили, що “кібервійна” стосується США, Великої Британії, Німеччини, Італії, Латвії, Румунії, Литви, Естонії, Польщі та України.

Раніше стало відомо, що хакери з угруповання “Легіон” (інша назва Killnet) намагалися вчинити кібератаку під час другого півфіналу та фіналу “Євробачення” в Італії. А 11 травня Killnet заявило про атаку на вебсайти кількох італійських установ, зокрема сенат, верхню палату італійського парламенту та Національний інститут здоров'я.

Liked the article?
Help us be even more cool!