ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російська пропаганда для фейкових репортажів імітує ремонт бомбосховищ і лікарень в ОРДЛО – Міноборони

16.04.2021, 16:15
Фото – kmfoundation.org
Фото – kmfoundation.org

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що російська пропаганда витрачає значні кошти на інформаційну продукцію для створення оманливої загрози розгортання бойових дій нібито з вини України.

Про це 16 квітня повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

“Зокрема, російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях для зйомок фейкових репортажів імітують ремонт бомбосховищ, медичних закладів. Також посилюють режим охорони адміністративних будівель та об’єктів зберігання продовольчих резервів”, – йдеться в повідомленні.

Разом з тим, зазначає Міноборони, фінансові витрати на проведення робіт в окремих випадках завищують у десятки разів під приводом нібито екстреної підготовки до введення режиму воєнного стану.

Водночас серед місцевого населення поширюються чутки, що необхідно самостійно робити запаси води, харчових продуктів, ліків і пального.

Як повідомляв ІМІ, 15 квітня секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов закликав журналістів максимально точно подавати інформацію “в період активізації пропагандистської кампанії з боку РФ, не піддаючись на провокації і не підігруючи дезінформаційним кампаніям”.

Liked the article?
Help us be even more cool!