ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Росія-1" пояснив появу в ефірі загиблої студентки з Керчі

24.10.2018, 11:30
Фото - "Дождь"

Представники телеканалу “Росія-1” пояснили появу в ефірі інтерв'ю зі студенткою Керченського політехнічного коледжу Аліною Керовою, ім'я якої згодом з'явилося в списках загиблих, повідомляє Радіо Свобода.

Як повідомляється на сторінці програми “60 минут” в Instagram, дівчина, яка виступила в ефірі каналу, виявилася студенткою Керченського коледжу, але “перебувала в шоці” і побоялася назвати своє справжнє ім'я.

“Аліна Керова – студентка керченського коледжу, на жаль, загинула. Її ім'ям, на жаль, представилася інша дівчина. Вона стверджує, що перебувала в шоці і побоялася називати своє справжнє ім'я. Редактору вона представилася Аліною Керовою. Представилася, ще не знаючи про трагічну долю Аліни. Справжні мотиви, що спонукали студентку керченського коледжу представитися нам чужими ім'ям і прізвищем, нам досі невідомі”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 17 жовтня кремлівський телеканал “Росія-1” подав начебто пряме включення очевидиці теракту в Керчі Аліни Керової, однак виявилося, що студентка з таким прізвищем загинула. Коментар прозвучав у форматі прямого включення телефоном під час спецефіру програми “60 хвилин”.

17 жовтня в політехнічному коледжі м. Керчі окупованого Росією українського Криму сталися вибух та стрілянина, внаслідок чого загинула 21 особа.

Liked the article?
Help us be even more cool!