ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "Росія-1" взяв інтерв’ю в загиблої у Керчі студентки коледжу

23.10.2018, 15:39
Фото - "Дождь"

Кремлівський телеканал “Россия-1” подав начебто пряме включення очевидиці теракту в Керчі Аліни Керової, однак виявилося, що студентка з таким прізвищем загинула, повідомляє Media Sapiens із посиланням на телеканал “Дождь”.

Коментар прозвучав у форматі прямого включення телефоном під час спецефіру програми “60 хвилин” 17 жовтня, а фейк помітив “Дождь”.

Ведуча програми Ольга Скабєєва сказала, що на зв'язку студентка другого курсу політехнічного коледжу м. Керчі Аліна Керова. Та пізніше з'ясувалося, що насправді студентка з таким ім'ям 2002 року народження є в списку загиблих.

Одногрупниця дівчини Вікторія Жукова розповіла “Дождю”, що голос на записі, який видав в ефір канал “Россия-1”, належить не Аліні.

“Оце с*ки. Аліна загинула. Звичайно, це не вона і голос не її. Немає в нас у коледжі нікого більше з таким прізвищем, а тим більше на другому курсі. Голос Аліни я б точно впізнала”, – заявила Вікторія.

“Дождь” запитав телеведучу Ольгу Скабєєву про це пряме включення.

“Ну давайте ми вам надамо телефон, а ви зв'яжіться з нею і поговоріть. І з усіма, хто причетний до цього прямого включення, якщо ви не проти. <...> Ви хочете розібратися, тому давайте зараз так вчинимо. Ви не будете робити зараз своїх емоційних, поспішних висновків”, – сказала Скабєєва, яка також порадила звернутися до прес-служби телеканалу.

У прес-службі “Росії-1” пообіцяли “спробувати прояснити це питання” і повідомити, “коли розберуться в ситуації”.

Нагадаємо, 17 жовтня в політехнічному коледжі м. Керчі окупованого Росією українського Криму стався вибух невстановленого пристрою й стрілянина, внаслідок чого загинула 21 особа.

Liked the article?
Help us be even more cool!