ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Родичі загиблої маріупольської журналістки Наталі Харакоз збирають матеріали для її книги

08.07.2022, 13:20
Фото – фейсбук Анни Котихової
Фото – фейсбук Анни Котихової

Родичка загиблої маріупольської письменниці, журналістки Наталі Харакоз Анна Котихова оголосила про збір матеріалів для її книги. Рідні зберегли її рукописи й тепер хочуть видати книгу. Колег же просять поділитися спогадами про пані Наталю.

“Маю велике прохання до всіх, хто має якісь архівні цікаві фото з пані Наталею, надіслати мені на пошту [email protected].

Також, хто має бажання і кому доля подарувала  зустріч з цією фантастичною жінкою чи її творами,  на пошту, в приват, або під цим постом напишіть, будь ласка, свої спогади про неї”, – написала Анна.

Як повідомляв ІМІ, Наталя Харакоз загинула в заблокованому росіянами Маріуполі. Вона була журналісткою, письменницею, членкинею Національної спілки журналістів України та Національної спілки письменників України, керівницею літературного клубу “Азов'є”. Наталя Харакоз померла 29 березня 2022 року в підвалі, рідні тривалий час шукали тіло журналістки. Наприкінці червня її родичка Анна Котихова повідомила, що вдалося встановити місце перепоховання Наталі Харкоз. 

Liked the article?
Help us be even more cool!