ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

РНБО співпрацюватиме з приватними компаніями в протидії кіберзагрозам

14.02.2020, 12:16
Фото – РНБО
Фото – РНБО

Апарат Ради національної безпеки та оборони України (РНБО) співпрацюватиме з найбільшими приватними компаніями в протидії кіберзагрозам. Про це йшлося під час зустрічі представників Апарату РНБО та найбільших міжнародних компаній, які спеціалізуються на кібербезпеці, повідомляється на сайті Ради нацбезпеки.

Згідно з повідомленням, така співпраця відбуватиметься на постійній основі на платформі Національного координаційного центру кібербезпеки (робочого органу РНБО України, який очолює секретар РНБО Олексій Данілов) та представників американських компаній – виробників технологій і обладнання для кібербезпеки та захисту: Cisco, Fortinet, IBM, MicroFocus, Microsoft та ізраїльської Radware.

Під час зустрічі Данілов наголосив на необхідності розроблення ефективних механізмів такого співробітництва та висловив готовність надавати всебічну підтримку цьому процесу.

“Кібербезпека не є проблемою кожної окремої держави. У разі виявлення загрози ми розуміємо, що вона може зачепити не одну окремо взяту країну. Спільними зусиллями боротися з такими загрозами набагато ефективніше. Тому нині нам необхідно налагодити механізм співпраці в питанні захисту від кіберзагроз”, – зазначив секретар РНБО України, звертаючись до представників приватних компаній.

Під час зустрічі співробітники Апарату РНБО України презентували можливості Національного координаційного центру кібербезпеки (НКЦК) та обговорили питання обміну передовим досвідом у гарантуванні кібербезпеки. Крім того, сторони обговорили співпрацю Апарату Ради нацбезпеки з приватними міжнародними компаніями для розбудови технічного майданчику НКЦК.

Liked the article?
Help us be even more cool!