ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

РФ готує нову агентурну мережу: Данілов закликав українців до "інформаційної охайності"

Фото – Українська правда
Фото – Українська правда

Росія робить активні спроби сформувати нову агентурну мережу для внутрішнього розколу в Україні.

Про це секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов написав у Facebook.

"Нині за всіма ознаками ФСБ РФ робить активні спроби сформувати нову агентурну мережу, покладаючи на неї далекосяжні надії. У перспективі йдеться про розгортання політичного проєкту, орієнтованого на залишки проросійськи налаштованого населення, а паралельно з цим здійснюється інформаційна інтервенція з намаганнями розхитати процес внутрішньоукраїнської дестабілізації", – написав Данілов.

Він зазначив, що ознаками подібної діяльності є різка активізація різноманітних "експертів", "акторів-розвідників" та інших аферистів у просуванні російською мовою російської ж повістки.

"Саме вони цієї миті волають про "провал" контрнаступу, натякають на необхідність перегляду цілей війни (і це вже не вихід на кордони 1991 року), роздають поради, як воювати ЗСУ, видають фальшиві інсайди про "конфлікти" серед військово-політичного керівництва, закликають прийняти "хороших руських" і зрештою натякають, що з Росією необхідно домовлятися", – написав Данілов у Facebook.

За його словами, українські правоохоронці "уважно відстежують прояви подібних ворожих дій, виявляючи та припиняючи їх".

"Завдячуючи активній діяльності українських силових структур, останніми роками було проведено наймасштабнішу чистку російської агентури. Але Росія і надалі намагатиметься на місці однієї зрізаної голови виростити кілька нових", – каже секретар РНБО.

Він закликав українців до "інформаційної охайності".

У жовтні 2023 року Олексій Данілов заявив, що в останні кілька тижнів коміки, які працюють у Російській Федерації, почали жорстко критикувати президента Володимира Путіна і ті, процеси, які відбуваються в Росії.

У березні 2023 року Данілов повідомляв про потужну російську інформаційну кампанію, спрямовану насамперед на ЄС та США, щоб посіяти на Заході зневіру в перемозі України.

Liked the article?
Help us be even more cool!