ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Репортери без кордонів" закликали поліцію знайти тих, хто погрожував Юрію Ніколову

Міжнародна організація “Репортери без кордонів” закликає українську поліцію розслідувати погрози журналісту-розслідувачу Юрію Ніколову. Про це йдеться в дописі організації в соціальній мережі X.

“14 січня журналіст-розслідувач “Наших грошей” Юрій Ніколов зіткнувся з погрозами вдома й у соцмережах. “Репортери” висловлюють свою підтримку медійнику й закликають поліцію України, яка дізналася про випадок, провести ретельне розслідування і знайти злочинців”, – йдеться в дописі.

Як повідомляв ІМІ, 15 січня журналіст-розслідувач Юрій Ніколов заявив про залякування: невідомі намагалися 14 січня потрапити до його квартири, налякали його матір та сусідів, а на дверях залишили наліпки з написами “ухилянт”, “зрадник”.

Після інциденту пост про це опублікував телеграм-канал “Карточный Офис”, у якому повідомлялося, що це нібито військові приїхали, щоб передати журналісту повістку. Майже одночасно провокативний допис про Юрія Ніколова поширили телеграм-канали “Вертикаль” та “Джокер”. 

15 січня телеграм-канал “Джокер” оприлюднив відео з цитатою Ніколова про президента Володимира Зеленського і пов'язав напад на квартиру журналіста з його словами про главу держави.

Liked the article?
Help us be even more cool!