ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Репер Серьога через суд вимагає від 1+1 вибачення і 20 млн грн

24.02.2021, 15:20
Фото – youtube ТСН
Фото – youtube ТСН

Співак Сергій Пархоменко (репер Seryoga) подав позов до Солом'янського району міста Києва щодо каналу “1+1”. Сума позову – 20 мільйонів гривень. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на пресслужбу співака.

Предметом позову є низка сюжетів у новинах ТСН та ЖВЛ каналу “1+1” за 2020 рік, де йдеться про дітей Сергія та його конфлікт з їхньою матір’ю, “яка ніколи офіційно не була дружиною Сергія Пархоменка”.

За інформацією пресслужби, співак вважає, що в сюжетах канал поширив недостовірну інформацію про нього. Саме тому він вимагає спростування цієї інформації, вибачень від каналу та компенсації моральної шкоди в розмірі 20 мільйонів гривень. Позов подано цього тижня.

“Канал втручався в особисте життя Сергія та його дітей. Із самого початку представники 1+1 сказали, що ви можете висловитися з цього приводу. Але Сергій наполягав не висвітлювати теми його дітей та стосунків з їхньою біологічною матір'ю. Бо він хоче вирішити їх за законом, а не в медійному просторі. Не уточнюючи інформації і не беручи до уваги документів, канал таки подавав лише одну сторону – позицію матері дітей Сергія”, – розповіли в пресслужбі.

Також додали, що Сергій Пархоменко “пропонував представникам каналу “1+1” показати документи, які підтверджують недостовірну інформацію в сюжетах і просив припинити поширення інформації, що не відповідає дійсності”.

“На що отримав відповідь представників каналу типу “ви медійна особа, тож маєте терпіти”. Отже, 1+1 сформував його негативний імідж. Але насправді ситуація інша. І попри те, що Сергій неодноразово надавав каналу свою позицію, 1+1 її не висвітлював. Тобто вони свідомо  поширювали недостовірну інформацію і як батьку відмовили в праві вирішити в суді, а не виносити на публіку питання, що стосується лише його та його родини. Вони дали хід, і почалася інформаційна маніпуляція”, – сказали в пресслужбі співака.

Співак на своїй сторінці у фейсбуці написав, що “в Україні немає інституту захисту репутації, це загальновідомо. Однак усе буває вперше. Я вірю в справедливість, вірю в те, що сила в правді. Я попереджав вас рік тому, коли ви вирішили хайпанути на мені й моїх дітях: руки геть від моєї родини! Однак заради рейтингів і цифр ви готові на все, навіть руйнувати дитячі долі. Ви прекрасно знали, на що йшли, публікуючи свідомо недостовірну інформацію про мене і мою сім'ю”.

Також він додав, що якщо виграє суд і отримає від каналу 20 мільйонів, то не візьме їх собі, а розподілить між дитячими будинками України.

Видання звернулося по коментар до 1+1 і чекає на відповідь.

Liked the article?
Help us be even more cool!