ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Релоковане з Рубіжного видання "Трибун" оновило сайт та прибрало російську версію

06.09.2022, 12:10
Фото – скриншот з фейсбук-сторінки Трибун
Фото – скриншот з фейсбук-сторінки Трибун

Суспільно-політичне видання “Трибун”, релоковане з окупованого нині Рубіжного, оновило сайт. Про це повідомив головний редактор Олексій Артюх.

За його словами, поки сайт працює в тестовому режимі.

“Зробили сайт максимально простим та зручним для користувачів, прибрали все зайве (зокрема, російську версію). Для нас важливо, щоб читачі не відчували дискомфорту і не витрачали часу в очікуванні завантаження сторінок і переглядаючи масу марної реклами. Наразі технічні роботи продовжуються”, – розповів Олексій Артюх у коментарі представниці Інституту масової інформації.

Він додав, що попри всі складнощі редакція продовжує працювати в штатному режимі. “Вдалося не тільки зберегти команду, а й збільшити її. Окрім сайту ми розвиваємо інші платформи та постійно знаходимо для цього ресурси. Сумарно на наші сторінки в соціальних мережах підписано понад 40 тисяч людей, і ми на цьому не зупиняємось. У планах запустити нові рубрики, збільшити кількість ексклюзивного контенту та багато іншого”, – додав головний редактор.

Як повідомляв ІМІ, у квітні видання “Трибун” (Рубіжне, Луганська область) отримало листа від Роскомнагляду з вимогою видалити із сайту новину про обстріл Рубіжного та Попасної російськими окупантами.

Liked the article?
Help us be even more cool!