ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакція маріупольського сайту 0629 пішла в коротку відпустку

05.01.2023, 17:30
Фото – 0629.com.ua
Фото – 0629.com.ua

Редакція маріупольського сайту 0629 повідомила, що до 9 січня йде в коротку відпустку.

"Частина нашого колективу залишила професію. Частина – стала на захист України. Колектив скоротився в три рази. Ми втратили майже все майно компанії. Ноутбуки, принтери, навушники, комп'ютери – все це залишилось у нашому офісі, в Центрі розвитку стартапів 1991 в Маріуполі. Центр був повністю пограбований, у тому числі було вкрадене і майно сайту. Ми втратили свій рекламний відділ, тому що наша бізнес-модель спиралася на малий та середній бізнес у Маріуполі. Немає більше там українського бізнесу, немає реклами, немає джерел фінансування. Тому вперше з моменту створення сайту ми фінансуємося виключно за рахунок міжнародної підтримки. США, Чехія, Словаччина допомагали нам протриматись у ці складні для всіх часи. Ось такі редакційні підсумки", – йдеться в повідомленні.

У редакції пояснили, що йдуть у відпустку до 9 січня, оскільки рік працювали без перерви й вихідних.

"Нема кому підміняти одне одного, як це було раніше. А людський  ресурс потребує відновлення. Бо попереду – ще багато-багато важких днів, тижнів, місяців", – додали в 0629. 

Як повідомляв ІМІ, у квітні 2022 року Сайт міста Маріуполя 0629 зазнав кібератак. Російські хакери намагалися змінити логотип видання на прапор РФ.

У редакції тоді наголосили: "Ми обіцяємо: один із символів Маріуполя не зникне. Його неможливо просто так "видалити зі сторінки". Тому що 0629 – це не картинки та логотипи. Це – люди. І вони будуть працювати й доносити правду про місто, як би це не заважало нашому ворогу – Російській Федерації".

Liked the article?
Help us be even more cool!