ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакція LB.ua висловлює солідарність колегам з "1+1"

09.02.2018, 13:41
Фото - LB.ua

Редакція інтернет-видання LB.ua висловлює повну солідарність колегам з “1+1” і вважає неприпустимими будь-які форми тиску на ЗМІ. Про це повідомляється на сайті видання.

“Редакція LB.ua висловлює повну солідарність колегам з "1+1" і вважає неприпустимими будь-які форми тиску на ЗМІ - прямі і непрямі.

Звертаємося до Президента України, а також правоохоронних органів з вимогою дати правову і моральну оцінку ситуації навколо “1+1”, - йдеться у повідомленні редакції.

Як повідомляв ІМІ, 8 лютого 2018 року медіахолдинг “1+1 медіа” заявив, що отримав запит від Національного банку України з проханням про розкриття інформації про рух на банківських рахунках співробітників “1+1 медіа”. Медіагрупа розглядає цей запит як прямий тиск і спроби політичного переслідування напередодні виборів.

8 лютого Національний банк України повідомив, що зробив понад 70 запитів щодо рахунків понад 200 юридичних осіб, а також осіб, які пов’язані або можуть бути пов’язані з ними. Тож оприлюднений “1+1 медіа” запит до Приватбанку щодо рахунків співробітників медіахолдингу НБУ назвав “спробою маніпуляції громадською думкою з метою тиску на Національний банк та впливу на хід розслідування шахрайських дій в ПАТ КБ “Приватбанк” до націоналізації”.

9 лютого “1+1 медіа” повідомив, що НБУ у запиті до Приватбанку, в якому просив доступ до рахунків співробітників холдингу, використав несправжні прізвища топ-менеджменту та телеведучих. “1+1 медіа” вимагає від НБУ роз’яснень причин та логіки формування таких списків.

28 листопада 2017 року стало відомо, що Печерський районний суд Києва 18 вересня задовольнив клопотання Генпрокуратури і призначив податкову перевірку телеканалу “1+1”.

Згідно з рішенням, телеканал перевірять на предмет своєчасності, повноти нарахування та сплати усіх передбачених Податковим кодексом України податків і зборів, а також дотримання валютного та іншого законодавства, в тому числі при здійсненні фінансово-господарських взаємовідносин з контрагентами за період з 1 січня 2008 року по 31 грудня 2016 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!