ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакція AIN.UA знайшла книжки Губарєва на Amazon та попросила компанію їх прибрати

Фото – Getty Images / ТСН
Фото – Getty Images / ТСН

Редакція інтернет-видання AIN.UA звернулася до пресофісу компанії Amazon прибрати з продажу книжки одного з лідерів збройного формування “ДНР” Павла Губарєва. Про це повідомляється на сайті медіа.

Як пише видання, книги авторства Губарєва продаються на основному, а також регіональних сайтах Amazon. Йдеться про книжку “Факел Новороссии” та її переклади англійською та німецькою мовами.

Його книжки можна знайти на американському сайті Amazon, а також на його британській версії. Як зауважує  видання, на американському сайті багато відгуків з однією зіркою в стилі “російська пропаганда”, “тільки зіпсували папір” і таке інше.

Павло Губарєв – оди з найвідоміших лідерів збройного формування “ДНР”, допомагав Росії захоплювати українські території, був пов’язаний з Ігорем Стрєлковим / Гіркіним, відповідав за вербування людей до збройних сил сепаратистів.

Губарєв перебуває під санкціями уряду США та Британії за участь у російській військовій агресії проти України. Він також перебуває в українському санкційному списку.

“Редакція AIN.UA звернулася до пресофісу компанії, наголосивши, що Губарєв перебуває під санкціями, а також є військовим злочинцем. Ми попросили Amazon прибрати його книги з продажу”, – повідомило видання.

Liked the article?
Help us be even more cool!