ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радіо Ізюм звинуватило в перешкоджанні місцевих депутатів

03.03.2021, 16:08
Фото – скріншот з відео Радіо Ізюм
Фото – скріншот з відео Радіо Ізюм

Редакція Радіо Ізюм (Харківська область) звинуватила депутатів Ізюмської міської ради в перешкоджанні їхній журналістській діяльності.

Про це йдеться у відео редакції, оприлюдненому 2 березня на фейсбук-сторінці, повідомляє “Детектор медіа”.

Як розповіла редакція, під час сесії Ізюмської міської ради депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Денис Штейман перешкоджав, погрожував та ображав директорку Радіо Ізюм Ольгу Говтву.

На відео, яке опублікувала редакція, видно, що Штейман узяв мегафон, підійшов до журналістки та почав кричати. Коли Говтва спробувала прибрати гучномовець, депутат вибив у неї з рук телефон. Журналістка сказала Денису Штейману, що він перешкоджає її професійній діяльності та погрожує. Він відкинув ці звинувачення: “Я не перешкоджаю і не погрожую. Тоді звертайтеся до лікарні, якщо я вам погрожую, до лікаря”. Депутат також питав Ольгу Говтву про фінансування радіо.

Крім того, на радіостанції розповіли про конфлікт із депутатом від партії “Блок Світличної “Разом” Юрієм Козловим. За словами редакції, депутат запропонував радіостанції своє інтерв’ю, однак йому відповіли, що “інформація має бути неупередженою та не може бути однобічною”. Після цього Козлов зажадав від радіостанції документи, що стосуються “фінансово-господарської діяльності ЗМІ”. Редакція каже, що надіслала йому дві відповіді.

Зі свого боку Юрій Козлов звинуватив Радіо Ізюм у “корупційних схемах”, а під час сесії міськради Ізюма – у “незаконному бюджетному фінансуванні”.

За інформацією журналістів радіо, депутати тепер ініціюють закриття радіостанції. Сама ж редакція повідомляє, що прямого фінансування та утримання не має, а працює за “укладеними договорами інформаційно-рекламних послуг”.

“Журналістам комунального Радіо Ізюм перешкоджають у виконанні професійної діяльності. Відбувається фізична агресія, погрози та приниження”, – додали в редакції.

Liked the article?
Help us be even more cool!