ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рада пропонує кадрові зміни в Мінветі, там наполягають – про відставку міністерки не йдеться

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів пропонує провести в уряді відповідні кадрові зміни, заслухавши звіт міністерки в справах ветеранів Юлії Лапутіної.

Про це йдеться на сайті Верховної Ради. 

“За результатами обговорень звіту та роботи Мінветеранів з громадськістю комітет вирішив звернутися до Прем'єр-міністра України щодо ситуації, що склалася, запропонувавши провести в Уряді відповідні кадрові зміни”, – зазначають у комітеті.

Як повідомляв ІМІ, у Міністерстві в справах ветеранів України заперечують, що Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів ухвалив рішення про "направлення звернення до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо неефективного управління та необхідності розгляду відставки чинного Міністра у справах ветеранів".

"Доводимо до відома, що дана інформація не відповідає дійсності", – наголосили в Мінветеранів.

Водночас Громадська рада при Міністерстві в справах ветеранів України 7 грудня 2023 року закликала міністерку Юлію Лапутіну піти з посади.

"Пані Міністерко, ви маєте піти з цієї посади. Тому що ви некомпетентна", – зазначив голова Дмитро Шатровський.

Серед причин, через які Лапутіна має піти з посади, громадська рада називає неефективне використання державних грошей, відсутність взаємодії з експертами, громадськими організаціями та ветеранською спільнотою, впровадження пілотних та експериментальних проєктів без належної підготовки та аналізу проблем.

Liked the article?
Help us be even more cool!