ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рабінович купив музичний канал О-TV

30.07.2020, 14:47
Фото - Андрій Гудзенко/LIGA.net
Фото - Андрій Гудзенко/LIGA.net

Колишній народний депутат від “Блоку Петра Порошенка” Олександр Бригинець продав свої корпоративні права на музичний телеканал O-TV депутату від “Опозиційної платформи – За життя” Вадиму Рабіновичу. Сума угоди – 2 мільйони 766 тисяч гривень. Про це Бригинець повідомив 30 липня “Детектору медіа”.

Згідно з сервісом OpenDataBot, нардеп від ОПЗЖ став власником 50% ТОВ “Музичний канал О-ТВ”, якими володів Олександр Бригинець, 24 липня 2020 року. Інші 50% компанії належать Андрію Альошину, помічнику на громадських засадах Вадима Рабиновича.

Олександр Бригинець розповів, що поки був у Верховні Раді, призначене його партнером керівництво призвело до того, що борги О-TV склали близько 10 мільйонів гривень.

“Відповідно, треба було шукати інвестиції; що робити з каналом, щоб він не збанкрутував у дуже короткий термін. У даному випадку треба було шукати покупця, але для цього треба згода іншого партнера. Він не завжди виявляв згоду тому чи іншому покупцю, тим паче – їх не особливо багато в цей час. Але ми все ж таки знайшли можливість”, – розповів він.

Бригинець уточнив, що кандидатуру Рабіновича узгодили “під обіцянку”, що канал залишатиметься музичним, діятиме згідно з українським законодавством і транслюватиме українську музику.

“Хоча те, що було раніше, мені не дуже подобалося. Адже керівництво не дуже просувало українську музику, але я як депутат не міг впливати на його діяльність”, – додав Олександр Бригинець.

Як нагадує видання, Вадим Рабінович донедавна був співвласником супутникового телеканалу Rabinovich TV (ТОВ “Ньюс нетворк”). Але в червні 2020 року продав свою частку 50% київському ТОВ “Тауер групп” (кінцеві бенефіціарні власники - народний депутат від ОПЗЖ Вадим Столар і адвокат Сергій Турчінов). Решта 50% належать британській компанії “Лонгера лімітед” (кінцевий бенефіціарний власник - Юрій Олексієнко).

Liked the article?
Help us be even more cool!