ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Питання побуту у воєнному місті цікавить читача – Крістіна Бердинських

27.09.2022, 11:58
Фото – Детектор медіа
Фото – Детектор медіа

Питання побуту у воєнному місті цікавить читача. Про це розповіла 27 вересня журналістка видання “НВ” Крістіна Бердинських під час онлайн-лекції від Комісії журналістської етики.

За її словами, свій перший матеріал зі столиці, на околицях якої точилися бої, вона зробила про те, як в умовах війни живе місто.

“Про те, що працює, що не працює, як їздить транспорт. Просто перелік того, чим і як живе Київ. Я зрозуміла, що це важливо, тому що багато людей одразу виїхали з Києва і їм було цікаво, що відбувається в столиці. А деякі залишалися, але не виходили на вулицю, тому що боялися, і їм теж було цікаво”, – розповіла журналістка.

Вона зауважила, що згодом, коли робила репортажі з інших міст, які обстрілюють росіяни,  приділяла увагу і побуту, умовам, у яких живуть люди.

Також Крістіна Бердінських додала, що перший місяць повномасштабного вторгнення вона залишалася в Києві.

“Це був найскладніший момент за ці сім місяців: було незрозуміло, як працювати, що можна робити. Було питання безпеки родини. І його потрібно було поєднувати з професійною діяльністю. Перші дні потрібно було знайти якесь укриття, де ти можеш переховуватися. І, дійсно, у мене було кілька днів паніки. Не казатиму, що я така суперсмілива – одразу полізла робити репортажі. Ні, так не було”, – розповіла Бердинських.

Liked the article?
Help us be even more cool!