ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Путін у відповідь про Сенцова порадив цікавитись долею Вишинського

25.05.2018, 10:27
Фото - Grigory Dukor/Reuters/Радіо Свобода

Президент Росії Володимир Путін у відповідь на запитання про ув’язненого Олега Сенцова порекомендував журналістам цікавитись долею затриманого керівника “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського. Про це він сказав під час спільної прес-конференції із президентом Франції, відповідаючи на питання французького журналіста, повідомляє Громадське.

“Пан Сенцов був затриманий за підготовку терористичних актів, а не за свою журналістську діяльність. Мене щиро дивує, чому ви, французький журналіст, не ставите запитання про обмеження діяльності журналістів в Україні. Нещодавно був затриманий ваш колега, російський журналіст, йому пред'явлено звинувачення в державній зраді за його публічну позицію і за його роботу саме в якості журналіста. Чомусь його доля вас не цікавить”, - сказав Путін.

Як повідомляв ІМІ, засуджений у Росії український режисер Олег Сенцов має намір продовжувати голодування до своєї смерті або до звільнення 64 політв’язнів.

14 травня засуджений у Росії український режисер, кримчанин Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити 64 українських політв’язнів.

15 травня зранку СБУ повідомила, що розкрила діяльність мережі медіаструктур, підконтрольних РФ, які використовувались країною-агресором у рамках гібридної інформаційної війни проти України. СБУ провела обшуки в розташованому в центрі Києва офісі “РІА Новини Україна” та затримала керівника “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського.

17 травня Херсонський міський суд обрав запобіжний захід керівнику інформаційного агентства “РІА Новини Україна” Кирилу Вишинському у вигляді утримання під вартою на два місяці без права внесення застави.

Liked the article?
Help us be even more cool!