ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

путін нагородив пропагандиста Соловйова орденом "за формування позитивного образу Росії"

15.07.2022, 18:00
Фото – talks.su
Фото – talks.su

Президент росії володимир путін нагородив пропагандиста Володимира Соловйова орденом "За заслуги перед Батьківщиною" IV ступеня. Указ опубліковано на офіційному порталі правової інформації, повідомляє "Настоящее время".

Нагородили його "за великі заслуги у формуванні позитивного образу Росії та активну участь у суспільно значущих заходах".

Як повідомляв ІМІ, 14 березня Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід, тримання під вартою, російському телеведучому, пропагандисту, члену керівної політичної партії "Єдина Росія" Володимиру Соловйову. 

ДБР повідомило йому про підозру в публічних закликах до зміни державного кордону України, що призвело до тяжких наслідків – загибелі людей. За даними слідства, Соловйов систематично підтримував злочинні дії вищого керівництва рф щодо вторгнення в Україну та закликав до зміни її територіального устрою, зокрема через проведення воєнних дій і знищення військової інфраструктури та мирного населення. 

25 квітня путін заявив, що українські спецслужби готували вбивство пропагандиста Володимира Соловйова. У відповідь Служба безпеки України заявила, що не має жодних планів щодо вбивства Соловйова. І назвала такі звинувачення черговим "креативом" ФСБ росії.

Liked the article?
Help us be even more cool!