ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Призупинило роботу онлайн-видання Telegraf.Design

01.04.2020, 12:30
Фото – Telegraf.Design
Фото – Telegraf.Design

Онлайн-видання Telegraf.Design, яке спеціалізувалося на висвітленні подій зі світу дизайну та візуальної культури, призупиняє свою роботу. Про це повідомляє "Читомо" з посиланням на співвидавця сайту Олександра Трегуба.

Сайт Telegraf.Design запустився чотири роки тому. За словами Олександра Трегуба, весь цей час проєкт фінансували "за свій кошт".

"Підтримка незалежного медіа – недешева справа, тож ми непогано попрацювали на те, щоб українські дизайнери отримували найсвіжіші новини, кейси та погляди; коментували, критикували, шерили та обмінювалися досвідом. Та сьогодні, коли бюджети з'їдає карантинокриза, ми маємо перенаправити фінанси та зусилля в інші проєкти. Тож ми призупиняємо роботу "Телеграфа", – сказав він.

Також він подякував усім, хто працював над створенням та наповненням сайту.

"Чи "Телеграф" повернеться? Поки не знаємо. Зараз складно загадувати наперед та будувати довгострокові плани. Та віримо в чудове майбутнє українського дизайну та в те, що "Телеграф" ще буде для нього корисним", – додав співвидавець.

Видання створили навесні 2016 року засновник школи дизайну Projector Олександр Трегуб та творець студії the23.design Максим Ширко. Проєкт мав об’єднати середовище українських дизайнерів поза межами зустрічей у школі. Telegraf  писав про анімацію, UX/UI дизайн, веб-, урбан-, графічний та продуктовий дизайни.

Як повідомляв ІМІ, з 1 квітня через брак коштів для фінансування закрилося інтернет-видання Insider.

Liked the article?
Help us be even more cool!