ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прикордонники обмежать роботу ЗМІ на пункті пропуску під час приїзду Саакашвілі

08.09.2017, 16:04
Фото - ДПСУ

Державна прикордонна служба України повідомляє представників засобів масової інформації, що 10 вересня робота представників медіа в пункті пропуску “Краківець” буде обмежена. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Такі заходи спричинені тим, що “10 вересня деякі політичні партії та депутати анонсують проведення поблизу пункту пропуску “Краківець” на кордоні з Польщею масових акцій, це створює додаткові ризики виникнення конфліктних ситуацій та інших провокацій”.

“Всі коментарі з зазначеної теми можна буде отримати поряд з пунктом пропуску, де буде облаштована площадка для комунікації”, - уточнили прикордонники.

У ДПСУ стверджують, що польська сторона теж повністю обмежує роботу будь-яких засобів масової інформації в своєму пункті пропуску “Корчова”, що розташований навпроти українського “Краківця”.

Як нагадує видання Михайло Саакашвілі пообіцяв, що повернеться в Україну 10 вересня. Політик висловив сподівання, що на кордоні біля пункту пропуску зберуться його прихильники, серед яких будуть народні депутати.

Державна прикордонна служба рекомендує громадянам не користуватися у неділю цим пунктом пропуску. Як зазначав помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян, Саакашвілі не пропустять на територію України, а його недійсний паспорт вилучать.

Liked the article?
Help us be even more cool!