ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Проросійські хакери атакували сайт парламенту Франції

28.03.2023, 11:03
Фото – corinna-goering.de
Фото – corinna-goering.de

Проросійське хакерське угруповання NoName057(16) атакувало 27 березня сайт Національної асамблеї, нижньої палати парламенту Франції. Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на AFP.

Сайт Нацасамблеї Франції став об'єктом DDoS-атаки – “відмова в обслуговуванні”, яка виникає внаслідок генерації надмірної кількості запитів на сайт. Під час спроби зайти на стартову сторінку сайту з’являлося повідомлення про технічні негаразди.

Відповідальність за кібератаку взяло угруповання NoName057(16), у Telegram-каналі якого з'явилося відповідне повідомлення із зображенням ведмедя.

“Ми вирішили повторити свою недавню подорож до Франції, де, як і раніше, не вщухають протести проти Макрона, який вирішив наплювати на французів і продовжує “обслуговувати” українських неонацистів”, – йшлось у повідомленні.

У пресслужбі французького парламенту на запит France Info повідомили, що не можуть підтвердити джерело атаки, “але служби працюють над її ідентифікацією”.

NoName – одне з близько 80 проросійських хакерських угруповань, які атакують установи в країнах, що підтримують Україну, зокрема в Західній Європі. Франція теж останнім часом зазнала кількох DDoS-атак.

Як повідомляв ІМІ, 27 березня стало відомо, що пов’язані з російськими спецслужбами хакери, атакували впродовж вихідних низку польських державних сайтів.

22 березня проросійська хакерська група NoName057(16) влаштувала кібератаку на сайти уряду Італії, зокрема нижньої палати парламенту та кількох міністерств.

Liked the article?
Help us be even more cool!