ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пропагандисти "РИА Новости" заявили, що їхнього співробітника не пустили на заходи в Туреччині

18.05.2023, 12:57
Фото – comments.ua
Фото – comments.ua

Російське пропагандистське медіа "РИА Новости" заявило, що їхньому співробітнику Дмитру Виноградову відмовили в акредитації на Саміт повітряного транспорту та щорічну зустріч Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA) на підставі того, що агентство перебуває під санкціями низки західних країн.

79-та щорічну зустріч асоціації та Всесвітній саміт повітряного транспорту заплановано на 4–6 червня в Стамбулі. Організаторами, згідно із сайтом IATA, виступають турецькі авіакомпанії-лоукостери Pegasus та AnadoluJet.

"Дякую за виявлений вами інтерес до форуму. Боюся, що МІА "Росія сьогодні", на жаль, присутня в списках санкцій Канади, ЄС, Швейцарії та Великобританії. У зв'язку з цим IATA не може надати вам запрошення", – відповів на запит про акредитацію голова відділу корпоративних комунікацій IATA Кріс Гоутер (Chris Goater).

Як пише медіа, після подання заявки на акредитацію через електронну систему на сайті IATA Виноградов також отримав відповідь про те, що "заявка не схвалена".

Нагадаємо, у листопаді 2022 року Державна російська агенція РИА Новости оприлюднила колонку пропагандиста Петра Акопова "Почалася нова стадія демонтажу України", у якій він закликає російську владу продовжувати ракетні удари до повного знищення цивільної інфраструктури України попри гуманітарну катастрофу, яку спричиняє це руйнування.

Liked the article?
Help us be even more cool!