ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пропагандистські заходи в Росії з нагоди річниці війни є підготовкою до мобілізації – ГУР

16.02.2023, 13:32
Ілюстрація ІМІ
Ілюстрація ІМІ

Наступного тижня в Росії заплановано низку офіційних заходів з нагоди річниці війни. Кремль підживлює в такий спосіб пропаганду напередодні нової хвилі мобілізації.

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив в ефірі загальнонаціонального телемарафону, повідомляє ГУР.

За словами Юсова, цими заходами ворог планує підтримувати власні наративи, заявляти про те, що все нібито йде за планом і російські військові “захищають” країну від усього Заходу та НАТО.

“Зокрема, ця пропагандистська активність – це підготовка населення до нових мобілізаційних заходів і до нової хвилі мобілізації. Їм пояснюють, чому вони повинні мовчки йти на забій, виконуючи якісь незрозумілі вказівки кремлівських старців. Це, мабуть, не громадяни, це швидше піддані рф, тому що громадяни захищали б власні права і ставили б якість питання. Можливо, і до цього також дійде”, – підсумував представник воєнної розвідки України.

Нагадаємо, 11 лютого російськомовна редакція видання Bild повідомила, що президент РФ Володимир Путін готується до святкування річниці війни проти України, яку відзначатимуть 22 лютого. За даними видання, у Москві на стадіоні “Лужнікі” відбудеться мітинг-концерт, на якому має виступити Путін. Для цього вже збирають масовку, “учасникам” якої пропонують по 500 рублів, обіцяють їжу та брендовий одяг.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України.

Liked the article?
Help us be even more cool!